Doctor de bine

Edem, durere și spasme musculare - 3 tovarăși adevărați
'a vaselor de sânge ' poluate. Cum să le tratăm acasă? Care este cel mai mare dușman al colesterolului și cheagurilor de sânge și cel mai bun prieten al vaselor de sânge?

Prezentator: Mihaela Bilic

Vi se umflă picioarele seara? Gleznele sunt umflate și au urme de șosete pe ele? Aceasta înseamnă că aveți un exces de lichid în vasele dvs. - fluidul trece prin pereții vaselor de sânge slăbite și înfundate din țesut. Edemul este însoțit de dureri musculare și crampe, care sunt rezultatul afectării fluxului sanguin.

Toată lumea știe că accidentele vasculare cerebrale și atacurile de cord sunt consecințele acumulării de colesterol în vasele de sânge. Aceasta este cauza bolilor cardiovasculare. Cu toate acestea, puțini oameni își dau seama că acesta este doar vârful aisbergului. `Arterele înfundate` sunt cauza a 9 din 10 boli cronice care sunt considerate incurabile.

Dureri de cap și creșteri ale tensiunii arteriale. Este dificil să vă întoarceți sau să vă înclinați gâtul. Picioarele se umflă seara, iar fața se umflă dimineața. Sunet în urechi. Degetele de la picioare amorțesc și mâinile și picioarele îngheță. Vederea nu este concentrată. Memoria scade. Nu aveți suficientă putere și energie pentru nimic. Mulți oameni spun că acestea sunt semne ale îmbătrânirii. Dar acest lucru nu este adevărat.

De ce vasele de sânge sunt responsabile pentru 90% din sănătatea dumneavoastră?
Pe lângă colesterol, ce se depune pe pereții vaselor de sânge?
4 semne evidente ale vaselor de sânge nesănătoase și încă 7 ascunse
Cum să curățați în siguranță vasele de sânge acasă?
Am primit un răspuns la aceste întrebări de la Prof. Univ. Dr Ion Bruckner este Medic Primar în Cardiologie, Medic Primar în Medicină Internă, Vice Prezident al Societății de Cardiologie Europeană și Română, Șeful Clinicii de Medicina Internă a Spitalului Clinic Colțea, Doctor în Științe Medicale și Președințe Societăți Române de Medicină, Președintele Societăți Române de Medică, cu experiență de peste 49 de ani în domeniu.

Profesorul Ion Bruckner este un participant onorific la conferințele naționale și europene, la care a citit deja peste 300 de rapoarte. Medicul este respectat în mod meritat de colegii săi din întreaga lume și iubit de zeci de mii de pacienți, fiecăruia dintre care oferă îngrijire profesională de calitate înaltă.

Dr. Ion Bruckner are un dar de a explica procesele complexe în termeni simpli. El a scris peste 100 de articole despre cardiologie neinvazivă și este, de asemenea, autorul a 3 cărți și coautor a 6 cărți despre sănătatea inimii și vaselor de sânge, care sunt disponibile pentru înțelegere de către persoanele fără educație medicală.

De ce vasele de sânge reprezintă 90% din sănătatea noastră?

Domnule profesor, ați spus de mai multe ori că vasele de sânge sunt responsabile de 90% din sănătatea organismului. De ce?

Care organ al corpului uman este cel mai mare din organism? Puțină lume știe răspunsul. Chiar și cei care studiază medicina se înșeală. Unii oameni menționează creierul, ficatul. Cei mai deștepți oameni spun că este pielea. De fapt, acesta este sistemul vascular.

Am putea înfășura planeta de 2,5 ori
cu vasele de sânge numai de la 1 persoană

Imaginați-vă. Dacă luați și conectați toate vasele din corpul unei persoane, lungimea lor va fi de aproximativ 100 de mii de kilometri.

Ecuatorul are o lungime de 40.000 de kilometri. Astfel, putem înfășura planeta de 2,5 ori cu o frânghie din vasele unei singure persoane.

Ce părere aveți despre asta? Vasele de sânge nu sunt doar tuburi care transportă sânge. Este un organ unic și complex și orice deteriorare provoacă boli.

Vasele de sânge nu sunt doar tuburi care transportă sânge. Este un organ unic și complex și orice deteriorare provoacă boli.

Blocarea vaselor de sânge în picioare - varice, edem, senzație de greutate, frig sau, dimpotrivă, senzație puternică de arsură la picioare. Tălpi uscate și crăpate. Perturbarea fluxului sanguin - dispare protecția împotriva bacteriilor, apare micoza. Unghiile se rup.

Blocarea vaselor de sânge care alimentează ficatul - steatoza ficatului. Când mâncați alimente grase, în gură apare un gust amar.

Vasele de sânge slăbite și blocate care alimentează articulațiile - deteriorarea cartilajului. Dureri articulare, apare osteochondroza, hernia.

Vasele intestinale își pierd elasticitatea - apar hemoroizi.

Vasele de sânge în ochi - vederea se deteriorează. Cataracta se dezvoltă. Ochii roșii, pentru care dăm vina pe oboseală,sunt de fapt micro-hemoragii, fisuri în vasele capilare mici din ochi.

Tulburări circulatorii în creier - amețeli, tinitus și pierderi de memorie. Te-ai dus vreodată la bucătărie și ai uitat ce ai nevoie acolo? Sau incapacitatea de a-și aminti un cuvânt. Acestea sunt semne de deteriorare a stării vaselor de sânge ale creierului.

Și, desigur, hipertensiunea contribuie la această listă. Hipertensiune arterială - mama accidentului vascular cerebral și sora atacului de cord

Vasele de sânge sunt sursa noastră de energie, iar viața curge prin ele. Dacă această cale importantă este blocată, viața se va opri.

Blocarea vaselor de sânge înseamnă înfometarea tuturor organelor.

Excesul de greutate este legat direct cu vasele de sânge. Vasele de sânge înfundate cu colesterol provoacă înfometarea organelor și nu furnizează cantitatea necesară de nutrienți. Creierul trimite un mesaj: `trebuie să mănânci.` Și omul mănâncă. Dar organele încă nu primesc cantitatea necesară de nutrienți din cauza blocării vaselor de sânge. Creierul semnalează din nou că ar trebui să mănânci și acest lucru se repetă la nesfârșit.

De aici și senzația persistentă de foame și o dorință puternică de alimente zaharate și grase - organismul are nevoie de calorii.

Când colegii mei le spun pacienților: `aveți hipertensiune arterială pentru că sunteți supraponderali`, ei confundă cauza și efectul. Hipertensiunea nu apare din cauza excesului de greutate, ci invers.

Este imposibil să fii sănătos și fericit fără vase de sânge sănătoase.

Acesta este motivul pentru care spun tot timpul: dacă doriți o viață normală, curățați și restabiliți sănătatea vaselor de sânge. Curățarea vaselor vă va salva de 90% din bolile cronice, dintre care unele sunt considerate „incurabile”.

Ce înfundă vasele de sânge în afară de colesterol?

Știm cu toții cât de periculos este colesterolul. Înfundă vasele de sânge, le subțiază, afectând fluxul sanguin. Dar nu este singurul

6,3 kg
Aceasta este greutatea totală a impurităților care se acumulează în vasele de sânge în 55 de ani.

Colesterol

Este adevarat. Colesterolul sau „depunerile aterosclerotice” reprezintă aproximativ 65-70% din impuritățile din vase.

La vârsta de 50 de ani, în organism rămân până la 5 kg depozite de colesterol. Acumularea de colesterol îngustează diametrul vaselor de sânge de patru-cinci ori.

Aceste plăci nu pun viața în pericol. Calitatea vieții scade, crește tensiunea arterială, apar dureri de cap, dureri de spate, slăbiciune și apatie. Masa cheagurilor de sânge care se acumulează în vasele de sânge este mult mai periculoasă.

GREUTATEA TROMBULUI

Masa cheagurilor de sânge acumulate în vase este mult mai mică doar aproximativ 800 g - 1 kg. Cu toate acestea, pericolul lor constă în instabilitate. Un tromb (cheag de sânge) se poate rupe în orice moment și se poate deplasa mai departe în sânge.

Un cheag de sânge mare blochează complet vasul de sânge. Apare ischemia - organul încetează să mai primească substanțele necesare prin acest vas.

Accidentul vascular cerebral ischemic este un blocaj al vaselor de sânge din creier. Un atac de cord este un blocaj al arterei coronare. Ischemie hepatică, colaps pulmonar, insuficiență renală. Hemoroizii nu sunt altceva decât ischemie rectală. Blocarea vaselor de sânge mici în picioare duce în cele din urmă la necroză - gangrena ..

GREUTATEA SĂRURILOR

Sărurile de calciu din vasele de sânge sunt reziduuri chimice de la medicamente și aditivi alimentari. În aproximativ 50 de ani se acumulează de la 300 la 400 g. Cea mai mare cantitate de săruri de calciu se acumulează în vasele de sânge ale creierului. Sărurile de calciu sunt periculoase datorită structurii lor cristaline. Constricția bruscă cauzată de stres, efort fizic sau condiții meteorologice duce la spasme vasculare, ca urmare a faptului că un cristal ascuțit poate rupe peretele vasului. O ruptură a unui vas cerebral este un așa - numit accident vascular cerebral hemoragic.

4 semne evidente ale vaselor de sânge nesănătoase și încă 7 ascunse

Ce simptome indică faptul că vasele noastre de sânge sunt înfundate? Cum să recunoști semnalul organismului: `curățați urgent vasele de sânge!`?


Dacă aveți peste 45 de ani și nu ați luat niciodată nutraceutice pentru curățarea vaselor de sânge, vă asigur că aveți probleme cu acestea.

45
vârsta după care este necesară curățarea vaselor de sânge

Blocarea vaselor de sânge cu colesterol și cheaguri de sânge este de fapt un proces natural de îmbătrânire. Mancarea nesănătoasă, medicamentele, fumatul si alcoolul accelereaza procesul de 6-8 ori. Aceasta este realitatea în care trăim și pe care nu o putem nega.

Acesta este principalul semn al blocajului vascular.

Dacă ați fost diagnosticat cu hipertensiune, puteți înceta să căutați simptome, deoarece ea este regina bolilor vasculare.
Aveți probleme cu tensiunea arterială? Aveți întotdeauna hipertensiune arterială și trebuie să luați medicamente? Atunci ar trebui să știți că doar 30% din diametrul vasului a fost păstrat. Restul este sub plăci de colesterol, cheaguri de sânge și săruri de calciu.

Prin urmare, chiar și cel mai mic stres, schimbarea vremii, furtunile magnetice afectează imediat starea de sănătate. Aveți tensiune arterială crescută, dureri de cap severe, dureri articulare.

4 boli cauzate de blocarea vaselor de sânge:

7 simptome ascunse:

Aveți cel puțin unul dintre aceste simptome? Vasele dvs. vă spun că au nevoie de curățare și substanțe nutritive.

Oamenii au adesea mai multe simptome în diferite combinații în același timp. Sau chiar toate dintr-o dată.

Pacienții încearcă să trateze fiecare boală separat. Pastile pentru tensiunea arterială, unguente pentru varice, supozitoare pentru hemoroizi, geluri pentru osteocondroză. Și, desigur, analgezice, analgezice, analgezice.

Aruncă foarte mulți bani într-o gaură neagră farmaceutică. Dar cauza tuturor bolilor vasculare este aceeași - blocajul.Trebuie să începeți cu acest lucru, cu o curățare generală

Ce trebuie utilizat pentru a curăța vasele de sânge de colesterol, cheaguri de sânge și straturi?

Vă rugăm să ne oferiți sfaturi profesionale. De exemplu: Dobrescu Eugenia, 55 de ani, căsătorită, supraponderală, hipertensiune arterială și vene varicoase. Reacționează la o schimbare a vremii cu acuratețea unui barometru - suferă de dureri articulare, slăbiciune și somnolență și dureri de cap.

Cum poate fi ajutată Eugenia? Cum poate curăța vasele de sânge dacă nu vrea să meargă la medic și să audă verdictul: „Trebuie să slăbești”, „Trebuie să faci sport”, „Ai nevoie de mâncare sănătoasă”, „Ești la o vârsta când este normal `, etc.?

Majoritatea produselor medicamentoase și farmaceutice nu ajută, ci doar golesc portofelul și creează dependență.

Din păcate, acesta este sistemul medical din România. Înțeleg pe deplin reticența pacientului de a vedea un medic. Dar Eugenia poate face totul singură.

Nu pot decât să recomand un produs pentru curățarea în siguranță a vaselor de sânge - Cardinol. Cardinol prelungește viața cu 11-17 ani, energizează și dă o senzație de ușurință. Veți scăpa de probleme și veți avea mai multă forță.
Acestea sunt capsule 100% naturale, absolut sigure pentru organism. Eficiența acestui produs poate fi comparată doar cu o curățare chirurgicală a vaselor de sânge. Însă, spre deosebire de operație, nu provoacă complicații sau efecte secundare. Într-un singur curs, aceste capsule ajută la curățarea întregului sistem circulator uman - de la artere mari până la cele mai mici și fragile capilare.

Cardinol conține un întreg complex de componente vegetale: extract de frunze de măslin, extract de ceai verde, extract de frunze de ginkgo biloba, extract de semințe de struguri, L-arginină, magneziu. Odată ce produsul ajunge în interiorul corpului, începe imediat să acționeze și ajută treptat la restabilirea întregului organism. Compoziția unică a capsulelor ajută la eliminarea plăcilor de colesterol, cheagurilor din artere și de pe pereții vaselor de sânge, precum și a placilor de calciu. Astfel, Cardinol ajută pas cu pas la îndepărtarea tuturor substanțelor nocive care împiedică circulația sanguină.

Cardinol vă va ajuta să eliminați substanțele toxice acumulate de-a lungul anilor, care au otrăvit viața voastră în doar 1,5-2 luni de administrare.

Cardinol vă va ajuta să dizolvați și să eliminați 4000 g de plăci de colesterol în doar 6 săptămâni. Vă va ajuta să înmoaie aproximativ 1 kg de cheaguri și să eliminați 350-400 g de săruri de calciu.

În același timp, durerea de cap și tinitusul dispar. Creierul începe să primească suficienți nutrienți pentru a lucra la viteza unui supercomputer. Gândurile se limpezesc.

Se amplifică senzațiile, începeți să auziți sunete plăcute pe care nu le-ați auzit înainte. Auzul se îmbunătățește și acum poți auzi o conversație dintr-o altă cameră.

Aromele devin saturate. Congestia nazală, rinita cronică și alergiile dispar. Tusea dispare, respirația devine lină și liberă. Aerul proaspăt, care umple plămânii, se răspândește prin corp în valuri plăcute, provocând o senzație de euforie ușoară.

Senzațiile de gust mai puternice și mai profunde. Chiar și mâncarea obișnuită este o plăcere extraordinară. Veți mânca mai puțin și vă veți satura mai repede. Dependența de alimentele dulci și grase va dispărea.

Articulațiile vă vor spune `mulțumesc`. Nu vor mai exista dureri articulare și, datorită reînnoirii colagenului, mișcările vor deveni mai fine. Este ca și cum ați schimba uleiul de motor într-o mașină: înlocuiți un lichid negru care conține bucăți de metal cu un ulei proaspăt, limpede, care asigură ungerea perfectă.

Impresionant. Cunosc doar fapte generale despre nutraceutice. În Japonia și Israel, substanțele nutritive sunt prescrise ca tratament principal. Cu toate acestea, în România aceste produse sunt încă privite cu mult scepticism.

Sunt sigur că Eugenia a administrat deja sute de suplimente și pastile pentru a nu risipi bani pe produse miraculoase cu o reputație suspectă.

Permiteți-mi să vă spun o poveste despre lipsa de încredere.

Din cauza îndoielilor noastre, de multe ori eșuăm, respingând ceea ce ne-ar putea ajuta.

În 1928, a fost descoperit primul antibiotic - penicilina. Cu ea au fost tratate dizenteria și tifosul, care au luat multe vieți în acel moment.

Dar majoritatea oamenilor nu credeau că penicilina îi va ajuta, pentru că înainte folosiseră mii de alte remedii care nu îi ajutau. Cei care au experimentat o mie de eșecuri și nu s-au temut să încerce din nou au fost vindecați. Și acei pacienți care au cedat ideii „unui alt medicament inutil” au murit, deși mântuirea era chiar sub nasul lor.

La fel cum penicilina oprea focarele de dizenterie, tifos abdominal și holeră pulmonară, Cardinol vă va ajuta să eliminați afecțiunile vasculare. Coreea, Japonia, Canada, Elveția și Israel au făcut deja primii pași în această direcție. Înainte de a începe terapia medicamentoasă, este necesar să curățați organismul cu nutraceutice.

În România, cu Cardinol tratează numai oameni importanți: miniștri, deputați, celebrități etc. Produsele israeliene sunt, de asemenea, utilizate în tratament, ceea ce permite pacienților să obțină rezultate rapide.

Altor pacienți ministerul oferă tratament cu substanțe chimice

Sunt de acord că îndoielile sunt cel mai mare dușman al nostru și nu mă tem să încerc lucruri noi.

Efectul peroxidului (oxigenarea) este accelerarea absorbției moleculelor prin îmbogățirea cu oxigen.

Extractele de plante din Cardinol, după ce sunt saturate cu umiditate și oxigen, capătă efectul peroxidului de hidrogen - procesul de oxigenare.

Astfel, moleculele produsului pot fi comparate cu buteliile mici de oxigen. Acestea fac ca blocurile de colesterol să se rupă în vasele de sânge și să curățe fluxul sanguin.

Acesta este motivul pentru care Cardinol este atât de eficient, deoarece administrarea de extracte vii funcționează într-un mod activ. În timp ce majoritatea alimentelor conțin molecule moarte și inactive.

Efectul peroxid asigură absorbția imediată a moleculelor vii. Extractele de plante oxigenate sunt ușor absorbite de pereții esofagului. Prin urmare, Cardinol nu provoacă arsuri la stomac, amărăciune, eructații, nu irită intestinele și protejează stomacul. Potrivit și pentru pacienții cu ulcer de stomac.

Cardinol este o comoară de extracte medicinale care funcționează armonios pentru a vă menține vasele de sânge curate și ferme.

Elimină excesul

Extractul de frunze de măslin vă va ajuta să eliminați colesterolul în exces. Moleculele de măslin ajută la îndepărtarea particulelor de colesterol atașate de pereții vaselor de sânge. Pasajul este liber pentru libera circulație. Organele primesc substanțe nutritive. Cartilajul își recapătă elasticitatea, este umplut cu apă și oxigen, declanșând un mecanism de reparare automată. „scârțâitul” dispare la rotirea gâtului. Genunchii și degetele de la picioare încetează să mai doară de fiecare dată când vremea se schimbă.

Umflarea dispare. Picioarele tale nu se mai umflă, chiar dacă mergi toată ziua.

Fluxul de sânge în piele este restabilit - venele vizibile dispar. Varicele dispar treptat, hemoroizii se usucă.

ENERGIZEAZĂ

Moleculele de ceai verde ajută la captarea particulelor de colesterol și se amestecă cu acestea, transformându-le în lipoproteine de înaltă densitate benefice care descompun grăsimile.

Cardinol vă ajută să rezolvați două probleme: eliminarea colesterolului și stimuleaza arderea grăsimilor. Începi să simți un val de energie, nevoia de a te mișca, simți că poți mișca munții.

AMELIOREAZĂ SPASMELE

Extractul de frunze de ginkgo biloba ajută la relaxarea vaselor de sânge, calmează și relaxează vasele afectate de probleme de circulație. Tensiunea arterială este normalizată. Durerea de cap dispare, tinitusul scade, iar plămânii și traheea funcționează ușor și bine. Nu veți mai simți lipsa de aer.

REDUCE TENSIUNEA

Extractul de semințe de struguri ajută la detectarea cheagurilor de sânge din vase și la subțierea intensă a sângelui, asigurându-i un flux liber prin vase și artere. Ajută la distrugerea cheagurilor de sânge, cheaguri și chiar a anevrismelor mici. Ajută la eliminarea reziduurilor de medicamente din vasele de sânge.

Presiunea din piept dispare și puteți respira ușor. Pulsul este normalizat. Aritmiile și tahicardia nu vă vor mai deranja și nu veți avea dureri acute de inimă.

RRiscul unui infarct este redus la zero

ÎNTĂRIREA VASELOR DE SÂNGE

L-arginina și magneziul acționează ca un "plasture" - ajută la întărirea și refacerea eficientă a pereților vaselor de sânge, eliminând toate microleziunile. Celulele creierului primesc nutriția necesară și sunt saturate intens cu oxigen, care protejează fiabil împotriva accidentului vascular cerebral, îmbunătățește activitatea intelectuală și clarifică conștiința.

Efect de fluture

Cardinol este ca mișcarea aripilor unui fluture, care creează o reacție în lanț plină de evenimente incredibile. Cardinol, începând cu utilizarea pas cu pas a gunoiului vascular acumulat de-a lungul deceniilor, declanșează o reacție în lanț a regenerării organismului.

1 lună de administrare Cardinol - e ca și cum te-ai naște din nou

TREZIRE UȘOARĂ

Dimineața, te trezești și ieși din pat cu ușurință, fără a aștepta ca picioarele, spatele și gâtul să se recupereze din amorțeală.

Dimineața, organismul este plin de energie și putere, deoarece vasele de sânge sunt complet curate, iar organele primesc hrană și odihnă în timpul nopții. Întregul corp era alimentat în mod corespunzător cu sânge și câștiga forță pentru noua zi.

MIC DEJUN DELICIOS

Mâncați o felie de pâine și unt și o omletă la micul dejun, iar ficatul și stomacul le iau bine. Nu mai aveți amărăciune și dureri de stomac ascuțite. Cardinol curăță vasele de sânge care alimentează stomacul.

VAL DE PUTERE

Când ieșiți din casă, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la picioare - acestea se pot descurca cu ușurință, chiar dacă mergeți toată ziua, nu obosesc și nu se umflă. Pantofii și șosetele nu lasă urme pe picioare.

CALM ABSOLUT

Ești calm și relaxat. Durerea constantă care ți-a întunecat conștiința și te-a împiedicat să te concentrezi a dispărut. Când nu te doare, percepi lucruri familiare, sunete și mirosuri mai intens.

MULTĂ ENERGIE

Chiar și după o zi grea la serviciu, te întorci acasă cu capul limpede. Creierul funcționează cu precizia unui ceas elvețian, nu te simți deloc obosit.

SOMN CONFORTABIL

De îndată ce intri în pat, adormi. Nu ca înainte, când te uitai la tavan jumătate din noapte și nu ai putut dormi. Acum este simplu - decideți când doriți să adormiți și organismul reacționează imediat.

Program de reduceri

- Din câte știu, Cardinol nu se vinde în farmacii. De ce?

- Este vorba despre lăcomia farmaciștilor. Managerii de farmacii au propus o condiție - să introducă o taxă suplimentară din contul producătorului pentru fiecare unitate de bunuri vândute. Astfel, au dorit majorări imense pentru produs. Gândiți-vă doar - costul unui pachet Cardinol va costa cumpărătorul aproximativ 1200 RON. Cine își poate permite?

Pe de altă parte, companiile farmaceutice consideră că acest preț este justificat, deoarece pacienții trebuie să urmeze doar 1 curs de Cardinol la fiecare 5-7 ani. În plus, după curățarea vaselor, nu mai au nevoie de medicamente care trebuie luate mulți ani! Astfel, cererea pentru multe produse farmaceutice va scădea brusc, iar farmaciile vor suferi pierderi. Din acest motiv, prețul acestui produs a fost încercat să fie supraevaluat.

Producătorul Cardinol nu a încheiat un acord cu farmaciile, iar produsul este disponibil doar online. Și aceasta este alegerea corectă! Nu trebuie să plătească chirie sau să plătească în exces la farmacii pentru a scoate produsul la vânzare. La rândul său, pacienții pot achiziționa Cardinol la un cost semnificativ mai mic. Acest lucru înseamnă că produsul este accesibil unui număr mai mare de persoane!

Program de reducere „Vase curate”

60326a4965fa671501686035_5eddfdf0ad2c2a004e7139cc_5e59516288701676f8d16c36_CardioActivet

Institutul nostru, în cooperare cu Universitatea de Medicină și Farmacie, precum și producătorul Cardinol, în cadrul proiectului de telemedicină (medicamente online), au lansat un program de reduceri.

Oricine dorește să participe la program poate primi Cardinol la un nou preț redus doar pentru 179 RON!

Ce trebuie să faceți pentru a participa la program?

Pentru a comanda Cardinol prin programul de reduceri, trebuie îndeplinite următoarele condiții:

Condiții pentru achiziționarea Cardinol în cadrul programului:
  • Comandați Cardinol pentru uz personal.
    Comandați un produs pentru dvs., familie sau prieteni. Nu avem de-a face cu intermediari care caută să cumpere loturi de Cardinol pentru revânzare ulterioară la un preț mai ridicat.
  • Plasați comanda prin formularul oficial de program.
    Formularul oficial de comandă garantează prețul producătorului și vă protejează de intermediari.

Cât va dura programul de reduceri?

Până la încheierea stocului actual de Cardinol. Aceasta înseamnă că după aproximativ 3-6 săptămâni. Deși nu există publicitate la televizor și radio. Pacienții care au fost ajutați de remediu recomandă acest produs prietenilor și familiei. A fost, de asemenea, o surpriză pentru noi când am aflat că Cardinol se vinde atât de repede.

Ultima zi de reduceri la Cardinol este , tot din acest motiv, vă recomand să plasați o comandă pe Cardinol cât mai curând posibil. Programul nu va fi repetat anul acesta.

ATENȚIE: oferta specială a producatorului este valabilă. Nu rata ocazia de a încerca Cardinol cu o reducere de 50%!

Pentru a obține "Cardinol "introduceți numele și numărul de telefon de contact în câmpurile de mai jos și faceți clic pe butonul „COMANDĂ”.

358‬ RON
179 RON
* Datele dvs. sunt trimise direct producătorului. Nimeni, cu excepția producătorului, nu are acces la ele.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

GRĂBIȚI-VĂ! Produsele promoționale se vor finisa în curând.

Actualizare: au mai rămas doar 47 buc. din .

Completați formularul și specialistul nostru vă va contacta în cel mai scurt timp. Curierul va livra comanda la domiciliu, plata la primire.

"COMENTARII ":

Ispir Tudor Am folosit acest produs anul trecut și atunci a costat mult mai mult decât acum. Sincer, nu-mi pare rău! Deși prețul a fost ridicat, am economisit la alte medicamente. Și mă simt atât de bine încât banii nu mai contează! La 46 de ani, mă simțeam ca un bătrân. Am luat întotdeauna pastile, am crezut că nu voi trăi până la pensionare, am avut adesea dureri de cap, am crezut că este mai bine pentru mine să mor ... Dar cu acest produs am uitat de hipertensiune arterială după 2,5 luni, mă simt tânăr și o PERSOANĂ sănătoasă (sper să înțelegeți la ce mă refer)! Prin urmare, merită să îl cumpărați chiar și la prețul obișnuit, nu veți regreta! Mi se pare că Cardinol va fi interzis în viitorul apropiat, deoarece prea multe companii farmaceutice vor rămâne în pierdere.

Prof. Univ. Dr. Ion Victor Bruckner Ispir Tudor, ai făcut ceea ce trebuie, nu ai economisit pe sănătatea ta. La urma urmei, este imposibil să o cumperi! Aceasta înseamnă că trebuie să luați măsuri preventive la timpul potrivit și să nu ezitați cu tratamentul. Mai ales când vine vorba de o boală atât de periculoasă precum hipertensiunea arterială. Este păcat că nu toți oamenii înțeleg acest lucru și, ulterior, suferă foarte mult din cauza asta... Sper că sfatul tău va fi ascultat. Fii sănătos!

Cu respect, Dr. Ion Bruckner

Loredana Cardinol - cel mai bun produs! Mai întâi am luat Panagin, apoi Favisan Vasc. Știu că aceste medicamente sunt supraevaluate. Dar nu-mi place să merg la doctori și m-am gândit că problema mea nu era atât de gravă. Le-am luat din când în când când aveam hipertensiune arterială și dureri în piept. Dar după un timp, au încetat să ajute. În cele din urmă, am consultat un medic și el a recomandat Cardinol (era un tânăr specialist, unul dintre acei oameni care credeau că o farmacie ar trebui să ajute oamenii și să nu ia cât mai mulți bani de la ei!). Cardinol ma ajutat din prima zi - tensiunea arterială a scăzut imediat, dar am continuat să îl iau așa cum mi-a prescris medicul. După 3 săptămâni, am uitat complet de hipertensiune. Am vindecat venele varicoase care mă chinuiau de 11 ani! Am avut probleme cu ginecologia, care a dispărut și ea. Mă simt minunat!

Prof. Univ. Dr. Ion Victor Bruckner Loredana, din păcate, mulți medici încă prescriu medicamente învechite care sunt complet ineficiente. Farmaciștii efectuează, de asemenea, un plan de vânzări și nu se grăbesc să ajute clienții. Din păcate, oamenii obișnuiți suferă ca rezultat. Sunteți norocoși să obțineți o consultare la un medic înțelept și experimentat. Anume Cardinol este în prezent produsul Nr.1 pentru hipertensiune arterială. Fiți sănătoși!

Cu respect, Dr. Ion Bruckner

Moise SimonaMulțumiri! Am reușit să cumpăr la reducere. Voi încerca

Prof. Univ. Dr. Ion Victor Bruckner Moise Simona, cel mai important lucru este să urmați cu strictețe instrucțiunile: să luați Cardinol de două ori pe zi, câte o capsulă cu un pahar cu apa. Starea dvs. se va îmbunătăți în curând. Și vă rugăm să raportați rezultatele mai târziu. Fiși sănătoși!

Cu respect, Dr. Ion Bruckner

Claudia Ce să spun, am admirat întotdeauna oamenii care trăiesc în detrimentul altora! Am impresia că toată lumea le datorează! Când mi-am dat seama că am nevoie de Cardinol, nu m-am gândit prea mult! Am împrumutat imediat bani și am cumpărat! Și la unii le pare rău și așteaptă reduceri! Rușine!

Mihaela Nu ar trebui să-i judeci pe alții. Nu le cunoști poziția! Poate sunt invalizi și nu pot munci. De unde pot lua bani pentru a rambursa datoria?

Prof. Univ. Dr. Ion Victor Bruckner Michaela, are dreptate. Claudia, nu fi prea dură cu alți oameni. Din păcate, nu toată lumea își poate permite chiar și cele mai necesare medicamente, deoarece sunt foarte limitați în buget. Din partea noastră, am încercat să reducem prețul Cardinol cât mai mult posibil, astfel încât cât mai mulți oameni să poată achiziționa acest produs vital. Rețineți - boala nu așteaptă, iar consecințele pot fi teribile dacă nu începeți tratamentul la timp. Într-un timp scurt, Cardinol vă va curăța vasele de sânge, vă va întări inima, va restabili sănătatea și va prelungi viața!

Cu respect, Dr. Ion Bruckner

Miron Alina În ultimul timp, mama simțea că degetele îi sunt amorțite, iar prietena ei, un medic, a sfătuit-o să-și curețe vasele de sânge. Am aflat întâmplător despre Cardinol. Am cumpărat imediat aceste capsule naturale. Foarte curând am observat primele rezultate pozitive, în câteva zile culoarea pielii i s-a schimbat, aspectul părului, unghiilor și starea generală a corpului ei s-au îmbunătățit considerabil, iar în 15 zile degetele practic au încetat să mai amorțească. În decurs de o lună și jumătate, amorțeala a dispărut complet, iar tensiune a revenit la normal. Se simte mult mai bine, mai viguroasă, memoria i s-a îmbunătățit, articulațiile nu-i mai dor nici pe vreme rea.

Prof. Univ. Dr. Ion Victor Bruckner Miron Alina, mama ta are un rezultat mare! În medie, îmbunătățiri semnificative apar după 3-4 săptămâni de la administrarea Cardinol, iar primul rezultat este vizibil din primele zile. Unul dintre avantajele produsului este efectul său complex asupra întregului organism: nu numai tensiunea este normalizată, ci și bunăstarea generală a pacientului este îmbunătățită și chiar întinerirea organismului la nivel celular apare ca urmare a purificării vaselor de sânge de colesterol și alte resturi. Deci, nu este surprinzător faptul că aspectul se îmbunătățește și el! Fiți sănătoși!

Cu respect, Dr. Ion Bruckner

Andrei Maria Am cumpărat Cardinol imediat din cauza tensiunii, pentru că în fiecare seară am avut dureri de cap și nici analgezicele nu au ajutat. Mai târziu am aflat că durerea a fost cauzată de hipertensiune. Un fost coleg mi-a recomandat Cardinol, am putut să-l cumpăr cu reducere. După 2 luni, am devenit cu totul altă persoană! Apoi mi-am dat seama că, de fapt, nu trăiam până nu curățam vasele de sânge! Capul nu mă mai doare, varicele au dispărut. Și cel mai bun și mai important lucru este că am slăbit 22 kg! De la 100 la 78 kg! Motivul este normalizarea tensiunii arteriale! Acum pot recomanda Cardinol tuturor!

Prof. Univ. Dr. Ion Victor Bruckner Andrei Maria, ai dreptate – dureri de cap, supraponderabilitatea, varicele – toate acestea sunt frecvente „companii” ale hipertensiunii. Doar unii oameni sunt conștienți de acest lucru, în timp ce majoritatea încearcă să elimine fiecare problemă separat, fără să-și dea seama că în primul rând este necesară curățarea vaselor de sânge, normalizarea tensiunii - și apoi sănătatea se va îmbunătăți în mod natural, iar multe afecțiuni vor dispărea! Fiți sănătoși!

Cu respect, Dr. Ion Bruckner

Cosma Diana Multumesc pentru comentarii. Nu-mi place să merg la medic, de obicei îmi prescriu medicamente scumpe sau pe care nu le pot lua (îmi amintesc că am căutat picături pentru ochi, dar nu erau disponibile nicăieri în oraș). Ce pot să spun, medicii nu încearcă să se ocupe de problema principală. Degetele mele amorțesc adesea. Datorită feedback-ului dvs., voi încerca acum Cardinol. Chiar dacă amorțeala este din alt motiv, curățarea vaselor nu va face rău! La urma urmei, acesta este un produs natural, are multe avantaje. Mulțumiri!

Prof. Univ. Dr. Ion Victor Bruckner Cosma Diana, amorțirea extremităților este unul dintre semnele hipertensiunii arteriale. Cât de des măsurați presiunea? Trebuie să o controlați, să începeți un jurnal de evidență. În orice caz, Cardinol vă va îmbunătăți bunăstarea, deoarece produsul este complet natural și vindecă în mod complex organismul. Și totuși, în prezent nu toți medicii știu despre acest produs și încă tratează cu medicamente depășite și ineficiente... Rețineți: sănătatea dvs. este în mâinile dvs., nu întârziați tratamentul.

Cu respect, Dr. Ion Bruckner

Răspunsuri la întrebări

  1. Care sunt beneficiile vitaminelor naturale?
  2. Medicamente, ierburi sau remedii populare: cum să restabiliți sănătatea?
  3. Cum puteți ajuta pielea după arsuri solare?
Privacy Policy Copyright 2021